Hinauspalvelu sekä tiepalvelu 24/7 Pyhäntä – soita meidät apuun - saavumme paikalle jopa 60 minuutissa!

Asiakastyytyväisyys - 4,8/5

050 339 0361

24h hinauspäivystys Pyhännän alueella - apua jopa 60 minuutissa

Nopea hinauspalvelu 24h päivystyksellä Pyhännän alueella. Hinauksen lisäksi meiltä onnistuvat myös tiellevedot, nostot, apuvirran anto, raskaan kaluston hinaus sekä monet muut tie- ja hinauspalvelut. Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon ja tarjoamme apua yllättäviin tilanteisiin ympäri vuorokauden.

Soita 050 339 0361

Vahvuutemme

Päivystyskuvake

Päivystys 24/7

Päivystämme kellonaikaan katsomatta ympäri vuoden. Olemme apunasi nopeasti, jotta matkasi pääsee jatkumaan viivytyksettä.

Hinauskuvake

Ammattitaito ja kokemus

Meillä on jo vuosien kokemus tie- ja hinauspalveluiden tarjoamisesta. Meillä työskentelee luotettavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

Kalustokuvake

Monipuolinen kalusto

Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, jonka avulla pystymme auttamaan monenlaisissa korjaus- ja hinaustarpeissa.

Autamme niin kotipihassa kuin tien päällä 

Hyytyikö auto Pyhännän K-marketin pihaan? Olitko käymässä Pyhännän kirjastolla ja eikä auto enää käynnisty? Olipa autosi missä tahansa Pyhännän alueella niin soita meille ja saavumme apuun!

 

Kaikki hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia jotka päivystävät 24h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto numeroon 050 339 0361 riittää, jonka jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla.

 

Aloitamme ongelman selvittämisen jo puhelimessa

Kartoitamme vahinkoa jo puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata samantien ajokuntoon. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme tarvittaessa mihin se kannattaa viedä, missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.

 

Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahinkoon nähden sopivan autokorjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.

Soita 050 339 0361 Tiepalvelu

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

"Todella hyvää ja joustavaa palvelua. Yli puolet halvemmalla pääsi mitä kilpailijalla."

Nico Karjalainen

Google arvostelu

"Nopea ja loistava palvelu! Teidän ansiosta pääsivät nämäkin etelänvetelät viettämään lomaansa ❤️ Iso kiitos Antti!"

Henriikka Leuhtonen

Google arvostelu

Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu. Suuret kiitokset Jannelle ja tiimille sekä uudesta akusta "Vanhalle rouvalle". Hän toi meidät Inariin asti ja takaisin, alkaa -23°C 😊

Cl H

Google arvostelu

Hinaamme monipuolisesti erilaiset ajoneuvot

Hinaamme autot, perävaunut, työkoneet, nostimet, traktorit, raskaat ajoneuvot, bussit, rekat sekä muut ajoneuvot. Kalustomme avulla onnistuvat myös ojastavedot, vinssaukset ja nostot. Hinausautossamme on nosturi, joka mahdollistaa myös haastavat nostot, nosturityöt sekä kuormaukset nosturilla. Hinaamme sekä lyhyitä että pitkiä matkoja toivomaasi paikkaan.

 

Tarvitsetko ajoneuvollesi kuljetusta, mutta asialla ei ole kiire? Hoidamme kiireettömätkin hinaukset. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen, jossa kuljetus yhdistetään muihin kiireettömiin kuljetuksiin.

 

Saat meiltä myös konekuljetukset, romuauton noutopalvelut sekä autopurkamon palvelut.

Soita 050 339 0361

Mitä hinaus maksaa?

Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Tällöin hinaus ei maksa sinulle mitään! Jos sinulla ei ole vakuutusta, annamme mielellämme reilun tarjouksen hinauksesta.

 

Soita meille ja osaamme kyllä neuvoa tarpeen mukaan! 

 

Autamme auton hinauksessa sekä myös kaikessa muussa tilanteeseen liittyvässä.

050 339 0361

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Monet kasko- ja osakaskovakuutukset korvaavat usein hinauksen paikan päällä antaman avun ilman, että joudut maksamaan omavastuuosuutta tai että menetät bonuksesi. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme laskuttaa palveluistamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. 

 

Meillä voit maksaa myös laskulla. Tarjoamme laskumahdollisuuden myös yksityisasiakkaille myönteisellä luottopäätöksellä.

Kysy lisää!