Raskaan kaluston hinaus 24/7 laajalla alueella Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Pohjanmaalla – soita meidät apuun!

050 339 0361

Express Hinauspalvelu Oy tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa raskaan kaluston hinausta laajasti Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Meiltä onnistuvat myös tiellevedot, nostot ja vinssaukset. Palvelemme kelloon katsomatta kaikkina vuoden päivinä.

 

Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarvittaessa palvelemme myös muilla lähialueen paikkakunnilla.

Soita 050 339 0361

Hinaamme linja-autot, kuorma-autot, maansiirtoajoneuvot ym. raskaan kaluston ajoneuvot

Express Hinauspalvelu Oy hinaa raskaan kaluston ajoneuvot juuri tähän tarkoitukseen varustetulla erikoisajoneuvolla.  Kalustomme avulla onnistuvat myös erinäiset ojastavedot, vinssaukset ja nostot. Hinaamme sekä lyhyitä että pitkiä matkoja toivomaasi paikkaan.

 

Tarvitsetko ajoneuvollesi kuljetusta, mutta asialla ei ole kiire? Hoidamme kiireettömätkin hinaukset. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen, jossa kuljetus yhdistetään muihin kiireettömiin kuljetuksiin.

 

Saat meiltä myös muut hinauspalvelut, konekuljetukset, romuauton noutopalvelut sekä autopurkamon palvelut.

Soita 050 339 0361

Palvelemme 24/7

Tarjoamme luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä. Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon ja tarjoamme apuamme yllättäviin tilanteisiin ympäri vuorokauden. Toimimme kattavasti Pohjois-Pohjanmaalla sekä Pohjois-Savon alueella.

 

Tilatessasi raskaan kaluston hinauksen meiltä, voit olla varma siitä, että apu tulee paikalle nopeasti ja hinaus onnistuu ammattilaistemme toimesta sujuvasti.

Lue lisää yrityksestämme