Hinauspalvelut 24/7 nopeasti laajalla alueella Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Pohjanmaalla – soita meidät apuun!

050 339 0361

Express Hinauspalvelu Oy tarjoaa nopeaa hinauspalvelua laajasti Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Meiltä onnistuvat myös tiellevedot ja nostot sekä raskaan kaluston, kuten linja-auton, hinaus. Palvelemme kelloon katsomatta kaikkina vuoden päivinä.

 

Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarvittaessa palvelemme myös muilla paikkakunnilla.

Hinaamme monenlaiset ajoneuvot - myös raskaan kaluston hinaus

Express Hinauspalvelu Oy hinaa autot, perävaunut, työkoneet, nostimet, traktorit, kuorma-autot, rekat sekä muut ajoneuvot aina linja-autoihin saakka. Kalustomme avulla onnistuvat myös ojastavedot, vinssaukset ja nostot. Hinausautossamme on nosturi, joka mahdollistaa myös haastavat nostot, nosturityöt sekä kuormaukset nosturilla. Hinaamme sekä lyhyitä että pitkiä matkoja toivomaasi paikkaan.

 

Tarvitsetko ajoneuvollesi kuljetusta, mutta asialla ei ole kiire? Hoidamme kiireettömätkin hinaukset. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen, jossa kuljetus yhdistetään muihin kiireettömiin kuljetuksiin.

 

Saat meiltä myös konekuljetukset, romuauton noutopalvelut sekä autopurkamon palvelut.

Soita 050 339 0361

Palvelua 24/7

Tarjoamme luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä. Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon ja tarjoamme apuamme yllättäviin tilanteisiin ympäri vuorokauden. Toimimme Iisalmen ja Pyhäjärven seudulla. Päivystysalueemme kattaa myös kaikki lähialueen paikkakunnat.

 

Kun tilaat hinauksen meiltä, voit olla varma siitä, että apu tulee paikalle nopeasti ja hinaus sujuu sujuvasti määränpäähänsä saakka. Autamme auton hinauksessa sekä myös kaikessa muussa tilanteeseen liittyvässä. Tarvittaessa hankimme sinulle sijaisauton, jotta matkantekosi voi jatkua ilman viiveitä.

Lue lisää yrityksestämme

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Monet kasko- ja osakaskovakuutukset korvaavat usein hinauksen tai tiepalvelun paikan päällä antaman avun ilman, että joudut maksamaan omavastuuosuutta tai että menetät bonuksesi. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme laskuttaa palveluistamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. 

 

Meillä voit maksaa myös laskulla. Tarjoamme laskumahdollisuuden myös yksityisasiakkaille myönteisellä luottopäätöksellä.

Kysy lisää!