Hoidamme ovien avaukset laajalla alueella

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy hoitaa auton oven avaukset Iisalmessa ja lähialueilla. Tiirikoimme henkilö- ja kuorma-autojen ovet auki, kun avain unohtuu sisälle tai esimerkiksi katoaa. Meiltä löytyy runsaasti ammattitaitoa ja kaikki tarvittavat erikoistyövälineet.

 

Toimialueemme kattaa muun muassa Iisalmi, Lapinlahden, Pielaveden, Kiuruveden, Pyhäjärven, Pyhännän, Sonkajärven, Keiteleen, Rautavaaran, Vieremän, Siikalatvan, Piippolan, Kärsämäen, Maaningan ja Nilsiän. Tarpeen mukaan palvelemme sinua myös muilla paikkakunnilla.

Kun avaimet jäävät autoon tai hukkuvat

Joskus eteen tulee tilanne, että auton avaimet katoavat. Ne voivat myös unohtua sisälle autoon. Ovet voi saada auki, mutta tehtävä kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Näin voidaan välttää autolle ja lukitusjärjestelmälle aiheutuvat vauriot.

 

Hinaus- ja tiepalvelussamme työskentelee kokeneita auton ovien avaajia. Autamme vuosittain lukuisia asiakkaita pois kiusallisista tilanteista. Käytössämme ovat kaikki tarvittavat erikoistyökalut. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä! Kiiretilanteessa suosittelemme soittamaan numeroon 050 339 0361.

Yhteystiedot

Kun auton lukitusjärjestelmään tulee vika

Joskus auton avaimet ovat tallessa, mutta ne eivät toimi. Auton akku saattaa olla loppunut, mikä johtaa siihen, että kauko-ohjaus ja mekaaninen avain eivät toimi. Auton ovet on mahdollista saada auki myös tällaisissa tilanteissa.

 

Hinaus- ja tiepalvelumme osaajat tulevat mielellään apuun. Mukana ovat kaikki tarvittavat työkalut ongelman selättämiseen. Voit tilata auton oven avauksen myös näissä tilanteissa kellonaikaan katsomatta vuorokauden jokaisena päivänä. Päivystämme Iisalmessa ja Pyhäjärvellä ja palvelemme myös lähikuntien alueella.

Soita 050 339 0361

Tie- ja hinauspalvelua monipuolisesti

Me autamme silloin, kun matkaanlähtö uhkaa viivästyä tai matkanteko katkeaa yllättäen. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki hinaus- ja tiepalvelut joita tarvitset, kuten apuvirran anto, ovien avaus, polttoaineen kuljetus, renkaiden vaihto ja akkupalvelu. Tarvittaessa hinaamme autosi korjaamolle ja autamme sinua tilanteen selvittämisessä vakuutusyhtiösi kanssa.

 

Hinaus- ja tiepalvelumme palvelee Iisalmessa ja Pyhäjärvellä sekä lähialueilla. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kysy lisää!

Tiepalvelut