Hajosiko rengas yllättäen tien päällä? Tarjoamme rengaspalvelut Iisalmessa, Pyhäjärvellä ja lähiseuduilla

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy tarjoaa osaavaa rengaspalvelua tien päällä Iisalmesta käsin. Tulemme paikalle ja korjaamme tai vaihdamme renkaan. Varmista oma ja muiden tielläliikkujen turvallisuus – pyydä tiepalvelumme paikalle rengasrikon yllättäessä!

 

Toimialueitamme ovat muun muassa Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarpeen mukaan palvelemme myös muilla paikkakunnilla.

Rikkoutunut rengas on riski

Auton rengas voi mennä rikki yllättäen. Rikkinäisellä renkaalla matkaa ei voi jatkaa turvallisesti. Rengasrikon sattuessa kannattaa pysähtyä nopeasti turvalliseen kohtaan ja soittaa tiepalvelu apuun.

 

Renkaan rikkoutuminen ei katso aikaa tai paikkaa. Muista, että myös muita tiellä liikkujia on syytä varoittaa tilanteesta. Etenkin vilkkaasti liikennöidyllä tieosuudella saattaa muuten syntyä monia vaaratilanteita. Kun olet saanut auton pysäytettyä, vie varoituskolmio riittävän etäälle autosta. Näin muut autoilijat ehtivät reagoida tilanteeseen.

Ota yhteyttä!

Tiepalvelumme korjaa tai vaihtaa renkaan

Matkanteon ei tarvitse keskeytyä rengasrikkoon. Tiepalvelumme voi auttaa! Päivystämme vuorokauden ympäri vuoden kaikkina päivinä. Voimme paikata rikkoutuneen renkaan, vaihtaa sen tien päällä tai hinata auton tarvittaessa korjaamolle. Tilanteesta riippuen voimme toimittaa uusia renkaita lukuisten yhteistyökumppaneidemme kautta.

 

Nopeiten tavoitat tiepalvelumme puhelimitse. Soita ja kerro meille sijaintisi, ajoneuvosi rekisteritunnus ja siitä, miten havaitsit vian. Arvioimme nopeasti, onko rengas korjattavissa tai onko se vaihdettava vararenkaaseen. Saavumme paikalle mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää yrityksestämme

Tiepalvelua monenlaisiin tilanteisiin

Me autamme silloin, kun matkanteko katkeaa! Palveluvalikoimaamme kuuluvat monipuolisesti kaikki tarvittava: apuvirran anto, ovien avaus, polttoaineen kuljetus, renkaiden vaihto ja akkupalvelu sekä hinauspalvelut. Autamme sinua myös tilanteen ratkettua: mikäli vakuutuksesi kattaa hinauksen tai tiepalvelun, laskutamme luvallasi vakuutusyhtiötäsi. 

 

Hinaus- ja tiepalvelumme palvelee Iisalmessa ja Pyhäjärvellä sekä lähialueilla. 

Lue lisää tiepalveluista