Palvelemme kattavasti Pohjois-Savon sekä Pohjois-Pohjanmaan alueilla

Asiakastyytyväisyys - 4,8/5

050 339 0361

Hinaus- ja tiepalvelut paikallisesti

Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarpeen mukaan palvelemme myös muilla paikkakunnilla.

Soita 050 339 0361

Vahvuutemme

Päivystyskuvake

Päivystys 24/7

Päivystämme kellonaikaan katsomatta ympäri vuoden. Olemme apunasi nopeasti, jotta matkasi pääsee jatkumaan viivytyksettä.

Hinauskuvake

Ammattitaito ja kokemus

Meillä on jo vuosien kokemus tie- ja hinauspalveluiden tarjoamisesta. Meillä työskentelee luotettavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

Kalustokuvake

Monipuolinen kalusto

Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, jonka avulla pystymme auttamaan monenlaisissa korjaus- ja hinaustarpeissa.

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Monet kasko- ja osakaskovakuutukset korvaavat usein hinauksen paikan päällä antaman avun ilman, että joudut maksamaan omavastuuosuutta tai että menetät bonuksesi. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme laskuttaa palveluistamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. 

 

Meillä voit maksaa myös laskulla. Tarjoamme laskumahdollisuuden myös yksityisasiakkaille myönteisellä luottopäätöksellä.

Kysy lisää!