Konekuljetukset ammattitaidolla Iisalmessa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy toteuttaa monenlaiset konekuljetukset. Siirrämme esimerkiksi maatalouskoneet, trukit ja työkoneet joustavasti tarpeidesi mukaan.

 

Palvelualueeseemme kuuluvat Iisalmen lisäksi muun muassa Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarpeen mukaan palvelemme myös muilla paikkakunnilla.

Joustavaa koneiden kuljetusta

Express Hinauspalvelu Oy kuljettaa kaikenlaiset ajoneuvot ja koneet. Tarjoamme esimerkiksi maatalouskoneiden, trukkien ja työkoneiden kuljetukset kiireettömästi ja kiiretilanteessa. Meiltä onnistuvat sekä lyhyen että pitkän matkan siirrot.

Saat meiltä tarpeisiisi mukautuvaa joustavaa palvelua. Kuljetamme koneet joko kertakuljetuksena tai pidempiaikaisina sopimustöinä. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin sovitaan tarpeisiisi sopivasta palvelusta! Annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteystiedot

Ammattitaitoiset tekijät

Käytössämme on laadukas kalusto, jonka avulla pystymme vastaamaan monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Kokenut henkilökuntamme varmistaa, että kuljetus sujuu turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Pitkä kokemus näkyy toiminnassamme varmuutena. Olemmekin monien erilaisten koneiden parissa toimivien organisaatioiden luotettava ja pitkäaikainen kumppani.

 

Haluatko kuulla lisää kalustostamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä ammattilaisiimme.

Katso yhteystiedot tästä