Toimitamme uuden akun autoosi mahdollisuuksien mukaan

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy:n akkupalvelu auttaa Iisalmen lähiseudulla, kun auton akku tyhjenee. Vaihdamme akun vaivatta uuteen, ja asiantuntijamme löytävät joka tilanteeseen parhaan ratkaisun.

 

Toimialueeseemme kuuluvat Iisalmen ohella muun muassa Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarpeen mukaan palvelemme myös muilla paikkakunnilla.

Uusi akku vanhan tilalle

Tyhjentyikö auton akku yllättäen? Hinaus- ja tiepalvelumme auttaa! Tulemme paikalle, tarkistamme akun kunnon ja tarvittaessa vaihdamme sen uuteen. Pystymme toimittamaan tien päälle akkuja monenlaisiin autoihin – ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Etenkin silloin, kun auton akku on erittäin kulunut, voi akun vaihtaminen uuteen olla paras toimenpide. Vanhan tai muuten huonokuntoisen akun lataus saattaa tyhjentyä nopeasti, vaikka akku olisi juuri ladattu. Usein akku kannattaa vaihtaa 4–6 vuoden välein.

Kysy lisää

Uutta virtaa uudella akulla

Auton akun latauksen tyhjenemiseen vaikuttavat monet asiat. Esimerkiksi liian lyhyet ajomatkat, auton seisominen käyttämättömänä kovilla pakkasilla ja virtaa kuluttavat lisälaitteet voivat johtaa akun tyhjenemiseen. Virtaa kuluttaviin lisälaitteisiin kuuluvat esimerkiksi penkinlämmittimet, takaikkunanlämmitin ja ratinlämmitin. Akku myös tyhjenee nopeammin, jos sen kunto on huono. Esimerkiksi kovilla pakkasilla akun tyhjeneminen voi yllättää myös muuten.

 

Asiantuntijamme tuovat mukanaan apuvälineet ja tarkastavat akkusi tilanteen. Toisinaan akku on hyvä vaihtaa uuteen, jotta ongelma ei pääse heti uusiutumaan. Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Tie- ja hinauspalvelumme auttaa!

Express Hinauspalvelu auttaa mitä erilaisimmissa tilanteissa. Palvelumme kattaa esimerkiksi apuvirran annon, ovien avaukset, polttoaineen kuljetuksen, renkaiden vaihdon ja akkupalvelun. Tilanteen niin vaatiessa hinaamme autosi sopivalle korjaamolle. Ota siis yhteyttä meihin, niin pääset jatkamaan matkaasi!

 

Toimimme Iisalmessa ja Pyhäjärvellä, toiminta-alueemme kattaa muutkin lähikunnat. Tutustu tarkemmin tiepalveluihimme ja kysy lisää!

Tiepalvelut