Hinauspalvelu 24/7 Nilsiä – soita meidät apuun - saavumme paikalle jopa 70 minuutissa!

Asiakastyytyväisyys - 4,8/5

050 339 0361

24h hinauspäivystys Nilsiän alueella - apua jopa 70 minuutissa

Nopea hinauspalvelu 24/7 Nilsiän alueella. Hinauksen lisäksi meiltä onnistuvat myös tiellevedot, nostot, apuvirran anto sekä monet muut tie- ja hinauspalvelut. Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon ja tarjoamme apua yllättäviin tilanteisiin ympäri vuorokauden.

Soita 050 339 0361

Vahvuutemme

Päivystyskuvake

Päivystys 24/7

Päivystämme kellonaikaan katsomatta ympäri vuoden. Olemme apunasi nopeasti, jotta matkasi pääsee jatkumaan viivytyksettä.

Hinauskuvake

Ammattitaito ja kokemus

Meillä on jo vuosien kokemus tie- ja hinauspalveluiden tarjoamisesta. Meillä työskentelee luotettavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

Kalustokuvake

Monipuolinen kalusto

Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, jonka avulla pystymme auttamaan monenlaisissa korjaus- ja hinaustarpeissa.

Autamme Nilsiän alueella niin tien päällä kuin kotipihalla

Hyytyikö auto Nilsiän kirkolle, kaipaat hinausapua K-Supermarket Artomarketin parkkipaikalla tai tarvitset hinausta tai apua kotipihassa Nilsiän alueella. Me saavumme apuun auto-ongelmien osuessa kohdalle.

 

Kaikki hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia jotka päivystävät 24h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto numeroon 050 339 0361 riittää, jonka jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla.

 

Aloitamme ongelman selvittämisen jo puhelimessa

Kartoitamme vahinkoa jo puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokuntoon tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme tarvittaessa mihin se kannattaa viedä, missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.

 

Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahinkoon nähden sopivan autokorjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.

Soita 050 339 0361 Tiepalvelu

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

"Todella hyvää ja joustavaa palvelua. Yli puolet halvemmalla pääsi mitä kilpailijalla."

Nico Karjalainen

Google arvostelu

"Nopea ja loistava palvelu! Teidän ansiosta pääsivät nämäkin etelänvetelät viettämään lomaansa ❤️ Iso kiitos Antti!"

Henriikka Leuhtonen

Google arvostelu

Very friendly and quick service. Many thanks to Janne and the team and the new battery for our "Old Lady". She brought us until Inari and back, starts at -23° C 😊

Cl H

Google arvostelu

Hinaamme pienet ja suuret ajoneuvot

Hinaamme autot, perävaunut, työkoneet, nostimet, traktorit sekä raskasta kalustoa kuten kuorma- ja linja-autoja sekä kaikkea muuta tältä väliltä. Kalustomme avulla onnistuvat myös ojastavedot, vinssaukset ja nostot. Hinausautossamme on nosturi, joka mahdollistaa myös haastavat nostot, nosturityöt sekä kuormaukset. Hinaamme sekä lyhyitä että pitkiä matkoja toivomaasi paikkaan.

 

Tarvitsetko ajoneuvollesi kuljetusta, mutta asialla ei ole kiire? Hoidamme kiireettömätkin hinaukset. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen, jossa kuljetus yhdistetään muihin kiireettömiin kuljetuksiin.

 

Saat meiltä myös konekuljetukset, romuauton noutopalvelut sekä autopurkamon palvelut.

Soita 050 339 0361

Mitä hinaus maksaa?

Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se pääsääntöisesti korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Tällöin hinaus maksaa sinulle 0€! Jos sinulla ei ole vakuutusta, annamme mielellämme reilun tarjouksen hinauksesta.

 

Soita meille ja osaamme kyllä neuvoa tarpeen mukaan! 

 

Autamme auton hinauksessa sekä myös kaikessa muussa tilanteeseen liittyvässä.

050 339 0361

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Monet kasko- ja osakaskovakuutukset korvaavat usein hinauksen paikan päällä antaman avun ilman, että joudut maksamaan omavastuuosuutta tai että menetät bonuksesi. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme laskuttaa palveluistamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. 

 

Meillä voit maksaa myös laskulla. Tarjoamme laskumahdollisuuden myös yksityisasiakkaille myönteisellä luottopäätöksellä.

Kysy lisää!