Luotettavat tiepalvelut Iisalmessa ja lähiseudulla

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy tarjoaa luotettavat tiepalvelut laajalla alueella Pohjois-Savossa. Korjaamme pikkuviat tien päällä. Tarvittaessa hinaamme auton korjaamolle ja huolehdimme siitä, että matkustajat pääsevät kotiin tai muuhun turvalliseen paikkaan. Päivystämme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 

Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Kysynnän mukaan palvelemme tarvittaessa myös muilla paikkakunnilla.

Kaikki tarvitsemasi tiepalvelut

Tiepalvelumme auttaa monipuolisesti erilaisissa ongelmatilanteissa. Tavoitteemme on, että pääset jatkamaan matkaasi ilman turhia viivästyksiä. Aluksi selvitämme, onko ajoneuvo korjattavissa kuntoon jo tien päällä. Kaikissa hinaus- ja tiepalveluautoissamme on laitteisto, jonka avulla pystymme paikantamaan viat. Ammattilaisemme pystyvät korjaamaan monet pikkuviat heti. Halutessasi hinaamme auton suoraan lähimmälle korjaamolle. Pystymme myös vaihtamaan tarvittaessa akun tai esimerkiksi puhjenneen renkaan. 

Palveluihimme kuuluvat:

  • apuvirran antaminen

  • akkupalvelu (akun toimitus, uusi akku)

  • auton ovien avaus, tiirikointi

  • renkaanvaihto ja rengaspalvelu

  • polttoaineen kuljetus ja tuonti paikan päälle.

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tarvittaessa hinaamme autosi

Tarvittaessa hinaamme autosi sopivalle korjaamolle lähialueella. Pystymme hinaamaan niin henkilöautot, pakettiautot kuin monet muutkin ajoneuvot. Huolehdimme myös siitä, että matkustajat saavat kyydin kotiin tai muuhun haluamaansa paikkaan. Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon ja tarjoamme apuamme yllättäviin tilanteisiin 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

Soita 050 339 0361

Autamme vakuutusyhtiön kanssa

Palaako auton merkkivalo, mutta et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä? Sammuiko ajoneuvosi kesken ajon? Monet auton vikatilanteista kuuluvat vakuutusten piiriin.

 

Vakuutusyhtiösi saattaa esimerkiksi vastata tiepalvelun käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista ja jopa tilata tiepalvelun puolestasi paikalle. Usein pelkkä tiepalvelun mekaanikon käynti riittää, jotta pääset jatkamaan matkaasi. Vakuutuksesi saattaa myös kattaa mahdollisesta auton hinauksesta aiheutuvat kustannukset.

 

Tarkistathan vakuutuksesi sisällön omasta vakuutusyhtiöstäsi! Tarvittaessa autamme sinua muodollisuuksien hoitamisessa. Kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot