Apuvirtaa nopeasti laajalle alueelle

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy antaa apuvirtaa kevyelle ja raskaalle kalustolle. Palvelemme Iisalmesta käsin lähikuntia, kuten Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarpeen mukaan palvelemme myös muilla paikkakunnilla.

 

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää vuorokauden ympäri ja läpi vuoden. Tulemme nopeasti paikalle, kun tilanne niin vaatii.

Miksi auto ei lähde käyntiin?

Auton käynnistysongelmat voivat johtua monesta syystä. Kyse voi olla esimerkiksi akkuun liittyvistä ongelmista, polttoaineen loppumisesta tai viasta sytytysjärjestelmässä. Hinaus- ja tiepalvelumme osaa auttaa sinua yllättävissä tilanteissa.

 

Tarjoamme käynnistysapua, apuvirtaa ja neuvoja tarpeesi mukaan. Huolehdimme siitä, että pääset jatkamaan matkaa määränpäähäsi ilman turhia viivästyksiä. Jos auto on muuten kunnossa, pääset jatkamaan matkaan melkein saman tien. Jos vika on isompi, hinaamme autosi korjaamolle ja huolehdimme siitä, että myös matkustajat pääsevät turvalliseen paikkaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Päivystämme 24/7.

Soita 050 553 8622

Ammattilainen osaa homman

Auton käynnistäminen omin avuin ei useinkaan ole järkevää. Uuden auton akun omatoiminen lataaminen käynnistyskaapeleilla ei ole suositeltavaa auton herkän elektroniikan vuoksi. Vaikka kaapelit olisikin kytketty oikein paikoilleen, lataus voi vahingoittaa sekä virtaa antavaa että saavaa autoa.

 

Ammattitaitoiset asentajamme antavat apuvirtaa turvallisesti siten, etteivät auton akku tai elektroniikkajärjestelmä rikkoonnu. Teemme työn asianmukaisilla erikoisvälineillä ja oikeanlaisilla menetelmillä.

Lue lisää yrityksestämme

Tiepalvelua kaikkiin tilanteisiin

Me tiedämme, mitä tehdä, kun auto ei lähde käyntiin tai jättää tien päälle kesken matkan. Hinaus- ja tiepalvelumme tarjoaa apua esimerkiksi ovien avauksissa, apukäynnistyksissä, akkuongelmissa ja rengasrikoissa. Autamme myös ongelmatilanteen jälkiselvittelyissä. Jos vakuutusyhtiösi esimerkiksi korvaa hinauspalvelun, voimme auttaa sinua käytännön asioissa ja laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi.

 

Hinaus- ja tiepalvelumme palvelee Iisalmessa ja Pyhäjärvellä sekä lähialueilla. Tarvittaessa tulemme hieman kauemmaksikin. Tutustu kattaviin palveluihimme!

Tiepalvelut