Varaosat edullisesti iisalmelaisesta autopurkamosta

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy Iisalmesta tarjoaa myös autopurkamon palvelut. Saat meiltä käytetyt auton varaosat edullisesti. Me myös noudamme sekä romuautot että kolariautot purettavaksi maksutta. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Varaosia monenlaisiin autoihin

Autopurkamotoiminnan toteuttaa Iisalmen Autokierrätys. Iisalmen Autokierrätys on täyden palvelun autopurkamo, josta saat käytetyt varaosat moniin automerkkeihin.

 

Autopurkamomme tarjoaa käytettyjä varaosia, renkaita sekä vanteita. Otamme vastaan varaosatilauksia puhelimitse, sähköpostilla ja yhteydenottolomakkeella. Olet myös tervetullut tekemään edullisia ostoksia paikan päälle Iisalmeen osoitteeseen Pitkälahdenkatu 6!

Soita 050 553 8622

Noudamme romuautot laajalta alueelta

 

Hoidamme romuautojen noudot laajalta alueelta Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Hoidamme romuauton poiston rekisteristä, ja saat auton luovuttamisesta myös virallisen romutustodistuksen.

 

Toimimme romuautojen virallisena vastaanottopisteenä, jolla on toiminnalleen ympäristölupa. Yrityksemme täyttää kaikki romuautojen vastaanottoon, varastointiin ja käsittelyyn liittyvät ympäristönsuojelun ja jätelain vaatimukset. Huolehdimme siitä, että auto tulee kierrätettyä asianmukaisella ja mahdollisimman ekologisella tavalla. Usein lähes kaikki romuauton osat voidaan kierrättää.

Romuautojen nouto

Kierrätetyillä varaosilla säästät

Käytetty varaosa tarjoaa hyvän vaihtoehdon uudelle. Purettujen kolariautojen joukossa on usein myös vähän ajettuja tai jopa uusia autoja, joiden mekaaniset osat ja pellit ovat helposti uudelleen hyödynnettävissä.

 

Etenkin kolariauton korjaajalle purkuauton koriosat ovat oiva vaihtoehto. Purkuautoista voit saada suurempia kokonaisuuksia kerralla. Näin korjaustyö nopeutuu ja tulee kustannustehokkaaksi. Vanhemman auton kolarikorjauksessa käytetyt osat tarjoavat joskus ainoan järkevän vaihtoehdon. 

 

Kerromme mielellämme lisää saatavilla olevista purkuosista.

Kysy lisää