Polttoaineen kuljetus – tiepalvelumme täyttää tankkisi, jotta pääset ajamaan lähimmälle huoltoasemalle

Ota yhteyttä

Express Hinauspalvelu Oy tarjoaa polttoaineen toimituksen silloin, kun auto jättää tien päälle. Palvelemme sinua muun muassa seuraavilla paikkakunnilla: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Kiuruvesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sonkajärvi, Keitele, Rautavaara, Vieremä, Siikalatva, Piippola, Kärsämäki, Maaninka ja Nilsiä. Tarpeen mukaan liikumme myös muilla paikkakunnilla.

 

Soita meille mihin kellonaikaan tahansa, niin matkasi pääsee jatkumaan ilman turhia viivästyksiä. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä.

Loppuiko autosta polttoaine?

Loppuiko autostasi polttoaine kesken kaiken? Jos matkatekosi takkuaa mistä tahansa syystä, ota yhteyttä, niin Express Hinauspalvelu Oy auttaa! Me toimitamme tarvittaessa mukanamme pienen määrän polttoainetta, jotta matkasi voi jatkua lähimmälle huoltoasemalle.

 

Lähdemme tarvittaessa liikkeelle saman tien kellonaikaan katsomatta. Halutessasi neuvomme tien lähimmälle huoltoasemalle. Myös hinaus onnistuu, jos ongelman syy paljastuu sellaiseksi, jota emme voi tien päällä hoitaa. Tarjoamme hinaus- ja tiepalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Apu on vain soiton päässä.

Hinauspalvelu

Tankki voi tyhjetä nopeammin

Polttoaineen tai virran loppuminen, jäätyminen ja rengasrikko ovat tyypillisiä ongelmia tien päällä. Erityisesti polttoainetankin tyhjeneminen on lisääntynyt viime vuosina. Syynä tähän on se, että uusissa autoissa on ajotietokoneet, jotka näyttävät, kuinka monta kilometriä tankissa olevalla polttoaineella voi vielä ajaa. Autoilijat luottavat ajotietokoneen lukemaan, vaikka tankki voikin joskus tyhjentyä ilmoitettua nopeammin. Esimerkiksi jos ajotyyli muuttuu kesken ajon, muuttuu myös polttoaineen kulutus.

Ota yhteyttä!

Monipuolista apua tien päälle

Me tiedämme oikeat toimenpiteet silloin, kun auto jättää tien päälle kesken matkan. Hinaus- ja tiepalvelumme auttaa esimerkiksi ovien avauksissa, akkuongelmissa ja rengasrikoissa. Autamme sinua myös ongelmatilanteen jälkiselvittelyissä. Jos vakuutuksesi korvaa hinauspalvelun, autamme papereiden täyttämisessä ja oikean korjaamon löytämisessä.

 

Hinaus- ja tiepalvelumme palvelee sinua monipuolisella ammattitaidolla, ota yhteyttä!

Lue lisää tiepalveluista